Loek van Vliet, Keurslager

Schepsalades

Wij hebben de lekkerste salades, lekker voor 's avonds op een toastje of op de boterham. Hieronder een gedeelte van ons assortiment.

Tonijnsalade
De heerlijke sappige tonijn, gecombineerd met een romige, kruidige dressing garandeert u een TOP product op zowel brood als toast, bij de lunch of bij de borrel.
Surinaamse eisalade
Een heerlijke salade op basis van ei met kerrie maar dan op een Surinaamse manier gekruid, lekker pittig dus.
Kip kerriesalade
Rijk gevuld met een hoog percentage sappig kippenborstvlees en op smaak gebracht met een speciale kerriemelange waarin fijne tuinkruiden voor de frisse nasmaak zorgen.
Zalmsalade
Een verfijnde zalmsalade, boordevol zalm in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Heerlijk als borrelhapje, op toast of op een luxe broodje bij de brunch, lunch of buffet.
Eiersalade
Een rijkgevuld product met verse eieren in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.


Krabsalade
Dit, in de professionele keuken, zo gewaardeerde product is zorgvuldig samengesteld uit o.a. krab, een speciale dressing en een bouquet van kruiden. Als finishing touch is een vleugje Franse cognac toegevoegd.

Om de twee weken veranderen we ons assortiment schepsalades, wilt u weten of uw specifieke salade te verkrijgen is dan kunt u ons altijd even bellen.

Loek van Vliet, Keurslager

Herenhof 30
2402 DM ALPHEN AAN DEN RIJN
(0172) 42 00 05

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten