Loek van Vliet, Keurslager

Vlees met Passie - Kaag en Braassem Rund

Een koe van onze boerderij is rustig gegroeid en heeft een randje vet! Dan is het vlees echt rijp en smaakvol, van dit vlees hoeft u niet veel te eten om een voldaan gevoel te krijgen. Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter voor de ambachtelijke slager die zich wil onderscheiden van de massa. Vlees voor elk restaurant betaalbaar en een feest voor de kok om mee te werken.

Vlees met Passie - Kaag en Braassem Rund

Een koe van onze boerderij is rustig gegroeid en heeft een randje vet! Dan is het vlees echt rijp en smaakvol, van dit vlees hoeft u niet veel te eten om een voldaan gevoel te krijgen. 
Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter voor de ambachtelijke slager die zich wil onderscheiden van de massa. Vlees voor elk restaurant betaalbaar en een feest voor de kok om mee te werken.

Het weiland - Kaag en Braassem Rund

Aan de voet van het Braassemermeer lopen onze koeien op alleen de beste grond van Nederland in de Vierambachtspolder. 
Deze polder heeft een hele gunstige grondslag, het laat heel goed vocht door (dus de koeien lopen altijd droog). De grond houdt heel goed voeding vast en geeft dus veel aan het speciaal geselecteerde gras, waardoor de koeien goed groeien en zich heel sterk, gezond en fijn voelen.

Het voer - Kaag en Braassem Rund

De dieren krijgen een mengsel van een tiental speciaal geselecteerde voeders te eten, veelal uit onze eigen Vierambachtspolder: gerst, tarwe, maïs, aardappel, hooi, luzerne, suikerbiet, borstel, gras, lijnzaden en eiwitten. Daarnaast kunnen ze ook in alle rust lekker buiten grazen en genieten van de goede dingen in het leven.

De boerderij - Kaag en Braassem Rund

De modern ingerichte boerderij is een luxe verblijfplaats voor ons vee, de koeien liggen lekker in kleine groepen in een potstal in een dikke laag stro. Het is een lust voor het oog om onze dieren te zien herkauwen, languit liggend en vooral belangrijk een genot voor de dieren, wij fokken alleen de allerbeste koeien, onze dieren kunnen dag en nacht eten, drinken, slapen en lopen.  Dit alles in een oase van rust, op onze boerderij hanteren wij het 3 x R principe Rust, Reinheid en Regelmaat voor het best resultaat.

Loek van Vliet, Keurslager

Herenhof 30
2402 DM ALPHEN AAN DEN RIJN
(0172) 42 00 05

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten